Alarmnummer D.O.E.N.
(lokaal tarief) 24/7 direct inzetbaar
24/7 direct inzetbaar
sluiten

Een nieuw gezicht voor D.O.E.N. in 2017

Publicatiedatum: 02-01-2017

Het nieuwe jaar lonkt. Het klinkt cliché, maar voor velen betekent dit ook een frisse start, met nieuwe kansen en uitdagingen. Ook zo voor D.O.E.N., want alleen door te ‘bewegen’ voorkomen we stilstand. Naast de uitbreiding van ons dienstenpakket, heeft D.O.E.N. een nieuw gezicht; een opgefriste huisstijl die ons DNA optimaal in beeld en onder woorden brengt.

Behalve de uiterlijke vernieuwing, verandert er niets aan onze missie.

Waarom een nieuw gezicht?

Soms komen we nu eenmaal, door jarenlange ervaring, tot nieuwe inzichten. Als specialist in trauma-opvang, begeleiding en verwerking weten we chaotische situaties tot overzienbare proporties te brengen.

Ons nieuwe logo onderstreept dit in de vorm van de blokjes, links van de naam; het hele proces verloopt van ‘wankelende blokjes’ tot stabiliteit.

Slogan

De oude slogan hebben we vervangen door ‘Maak werk van verwerken’, om zo ons werkveld te verduidelijken en de doortastende wijze waarop wij dat wensen te doen. Ons doel is er immers op gericht de werkzaamheden van uw bedrijf te continueren en de payroll van uw organisatie te stabiliseren. Uiteraard zijn we ook in het nieuwe jaar 24/7 inzetbaar.

Wij zijn slechts één telefoontje van u verwijderd.

Overige berichten

Verhuizing
D.O.E.N. richt organisatie in voor nieuwe AVG wetgeving
De do’s en dont’s bij collegiale traumaopvang
Waarom coaching binnen bedrijven onmisbaar is
Vacature psycholoog - psychotherapeut
Nieuwe website voor D.O.E.N.
Kassamedewerkers met uzi bedreigd bij overval Lidl Bos en Lommer