Alarmnummer D.O.E.N.
(lokaal tarief) 24/7 direct inzetbaar
24/7 direct inzetbaar
sluiten

Verbaal geweld bij een naburig ondernemer

Wij hebben een naar voorval van verbaal geweld meegemaakt met een buurman ondernemer naast ons. Deze situatie was zo bedreigend dat wij 112 hebben moeten bellen. De schrik zat er bij ons goed in, vooral bij mij, en omdat ik niet wist hoe ik daar verder mee om moest gaan, heb ik toen hulp gezocht bij D.O.E.N..

Ik ben daar super goed opgevangen en geholpen. Het eerste contact met de Helpdesk van D.O.E.N. was al heel goed en ook het latere contact met een D.O.E.N. medewerker was werkelijk fantastisch. Diezelfde avond zat er nog een hulpverlener bij ons thuis en hebben we heel goed ons verhaal kunnen doen. De hulpverlener van D.O.E.N. heeft 4 weken lang contact gehouden en zijn steun was erg goed. Vandaag hebben wij een persoonlijk kaartje van hem ontvangen met daarin en daarop een tekstje die erg goed doet. Echt heel fijn.

Wisten we in het verleden niet zoveel van D.O.E.N., wat het nou eigenlijk inhield, door deze nare ervaring zijn we daar achter gekomen. En alleen al om die rede heeft D.O.E.N. bestaansrecht!

Heel hartelijk dank dat jullie D.O.E.N. in het leven hebben geroepen en daar zo'n professionele organisatie en medewerkers achter hebben zitten.

Met vriendelijke groet,

R. Soeters en P. Brussee

Gebruikte expertises

Directe opvang >

meer informatie over

Ik wil graag meer informatie over dit onderwerp.
* verplichte velden