Alarmnummer D.O.E.N.
(lokaal tarief) 24/7 direct inzetbaar
24/7 direct inzetbaar
sluiten

Award

Hans de Jager Award

Hans de Jager was een van de eerste hulpverleners van D.O.E.N., die met veel passie en toewijding zijn werkzaamheden verrichtte. Na eerst een lange loopbaan bij defensie te hebben volbracht wilde hij zich met name richten op de sociale hulpverlening aan mensen die het slachtoffer waren van een traumatische gebeurtenis. Geen zee ging hem te hoog om op welke wijze dan ook zijn medemens een helpende hand toe te steken. Ook voor de collega’s van D.O.E.N. was het een zeer plezierig mens in omgang en samenwerking. Helaas werd hij in juli 2000 plotseling ‘overvallen’ door ernstig hartfalen en moesten wij afscheid nemen van Hans.

Ter herinnering aan deze collega met een gepassioneerde en tomeloze inzet voor de medemens in nood heeft de directie van D.O.E.N. doen besluiten een jaarlijkse Award uit te reiken die zijn naam draagt.

Binnen D.O.E.N. is een commissie in het leven geroepen die inzendingen van de hulpverleners beoordeeld. Er wordt gekeken naar goed werkgeverschap en zorgplicht in kader van opvang en nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen voor het eigen personeel.