Alarmnummer D.O.E.N.
(lokaal tarief) 24/7 direct inzetbaar
24/7 direct inzetbaar
sluiten

Over D.O.E.N.

Uw zorg (uit handen), onze passie

U bent ondernemer. Misschien niet letterlijk, maar iedereen die werkt is ondernemend, elke dag weer opnieuw. Daarbij komt u vaker ingrijpende gebeurtenissen tegen dan u wellicht denkt: bedrijfsongeval, reanimatie, gewapende overval, agressie- of geweldsincident, ongewenst gedrag op de werkvloer. Zomaar wat voorbeelden die (verstrekkende) gevolgen kunnen hebben voor u, uw organisatie en uw medewerkers, als er niets geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan langdurig verzuim, arbeidsongeschiktheid, (chronische) PTSS-klachten en/of strafrechtelijke procedures. Dit zijn waarschijnlijk zaken waar u niet dagelijks bij stilstaat; laat staan mee geconfronteerd wilt worden.

Een héle zorg minder!

Wij nemen u deze zorg uit handen. We leveren gespecialiseerde diensten aan bedrijven, overheid en non-profit organisaties op gebied van trauma-opvang en nazorg. Onze kracht hierbij is niet alleen gebaseerd op onze kennis en probleemoplossend vermogen, maar zeker ook op de wijze waarop wij dit toepassen: onafhankelijk, effectief, efficiënt, betrokken en bovenal klantgericht. Gericht op uw organisatie in het algemeen en het slachtoffer(s) (de mens) in het bijzonder. Enerzijds beogen we hiermee de productiviteit te verhogen, anderzijds het verzuim te voorkomen.

Klantgericht en transparant

Klantgerichtheid betekent voor ons dat we uw zakelijke en persoonlijke situatie betrekken bij de beantwoording van uw specifieke vraag. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren. Maatwerk ‘to the point’ dus, waarbij we graag naar u toe komen en er 24/7 voor zorgen goed bereikbaar te zijn. Klantgerichtheid betekent ook dat we helder en bondig formuleren/rapporteren en inzichtelijk factureren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kennis en kwaliteit

Om onze dienstverlening voortdurend op het hoogste niveau te houden en waar mogelijk verder te verbeteren, werken wij bovendien in teamverband en investeren we veel in onze kennis en kwaliteit. Daarbij worden onze hulpverleners elke zes weken bijgeschoold tijdens een intervisie. Zo kunnen we continu onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarborgen.