Alarmnummer D.O.E.N.
(lokaal tarief) 24/7 direct inzetbaar
24/7 direct inzetbaar
sluiten

Een Directeur aan het woord

“Begin 1999 hebben wij een raamcontract afgesloten met Directe Opvang en Nazorg voor al onze aangesloten ondernemers. Dit omdat we constateerden dat steeds frequenter zelfstandige ondernemers, met name in de supermarktbranche, worden geconfronteerd met geweldsdelicten. Bedreiging van het winkelpersoneel met het doel om geld en goederen op te eisen is het meest voorkomende geweldsdelict. De materiële en immateriële schade die hierdoor ontstaat is enorm.

Ons besluit om met hen in zee te gaan blijkt een erg goed besluit te zijn geweest. De medewerkers van D.O.E.N. staan 24 uur per dag klaar om onze ondernemers en medewerkers met raad en daad terzijde te staan. Ervaren hulpverleners begeleiden getraumatiseerde medewerkers en geven deskundige hulp, die ertoe leidt dat de geestelijke schade zo beperkt mogelijk blijft. Dit terwijl in veel gevallen blijkt dat ze na een interventie van D.O.E.N. veel sneller dan voorheen hun werkzaamheden kunnen oppakken. Hiermee snijdt het mes aan twee kanten.

Sociaal gezien kunnen we vaststellen dat het contract met D.O.E.N. bij voorbaat al zorg uit handen neemt, vertrouwen schept en een groter gevoel van veiligheid oplevert. Daarnaast wordt de economische schade voor onze ondernemers aanzienlijk beperkt omdat de werkzaamheden weer eerder opgepakt kunnen worden.

De samenwerking met D.O.E.N. blijkt in zowel sociaal als economisch opzicht een uitstekende beslissing te zijn geweest tot op vandaag de dag”.

Gebruikte expertises

Directe opvang >

meer informatie over

Ik wil graag meer informatie over dit onderwerp.
* verplichte velden